Adventure Time


İlk olarak 2007 yılında Nickelodeon'ın Random Cartoons adlı programında pilot bölümü yayınlanmıştır. Pilot bölüm internette popüler olsa da Nickelodeon yöneticileri kabul etmemişlerdir. Daha sonra Cartoon Network tarafından alınıp, 5 Nisan 2010'da yayınlanmaya başlamıştır. Türkiye'de ilk kez TNT kanalında 2 Temmuz 2011'de çıkmış, daha sonra da 1 Ağustos 2011'de Cartoon Network tarafından yayınlanmaya başlanmıştır.

Adventure Time, maceracı bir çocuk olan İnsan Finn ve onun en iyi dostu ve üvey kardeşi olup istediği gibi boyunu ve şeklini değiştirme gibi sihirli güçlere sahip olan Köpek Jake'i anlatır. Serinin yaratıcısı Pendleton Ward Finn karakterini büyük derslerle atılgan küçük bir çocuk olarak, Jake'i Meatballs filmindeki Bill Murray'in karakteri Tripper Harrison'dan esinlenerek tanımlar. Finn ve Jake Ooo Ülkesi'nde yaşarlar. Yol boyunca, dizinin diğer ana karakterleri onlarla etkileşim halindedirler; Prenses Ciklet, Buz Kralı, Vampir Kraliçesi Marceline bunlara örnektir.

Yönetmen : Larry Leichliter
Senarist     : Pendleton Ward / Kent Osborne / Rebecca Sugar / Tom Kenny / Thurop Van Orman

Ben sana aşıktım, tamam mı? ama aşkıma karşılık vermedin. şimdi tam seni unutmuşken, bana tekrar umut veriyorsun. ama yeter artık. yeter!


















Karakterler 
; Flapjack  -  ( Thurop Van Orman )
; Bubbie  -  ( Roz Ryan )
; Captain K'nuckles  -  ( Brian Doyle-Murray )
; Dr.Barber  -  ( Steve Little )
; Dock Hag  -  ( Daran Norris )
; Eight-Armed Willy  -  ( Richard McGonagle )
; Ms. Leading  -  ( Jackie Buscarino )
Online Sosyete

Blockchain teknolojisi ve onunla birlikte hayatımıza giren Kripto paralar Borsa, hisse senetleri ve emtialar vb.leri hakkında bir takım bilgiler

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski